Forældrekøb til udlejningsejendomme

Udlejningsejendomme, hvor der er en eller flere ledige lejligheder, efterspørges i stigende grad i de store universitetsbyer.

Disse ejendomme er ofte særdeles ideelle til forældrekøb, idet der dels sker en solid pengeanbringelse, hvor afkastet fra lejeindtægterne løbende hjælper med likviditeten og dels fordi man ved fremtidige genudlejninger har mulighed for selv at disponere over ledige lejemål – enten til eget brug eller til at gøre rammerne for børnenes boligsituation endnu tryggere.

Hos Thorkild Kristensen har vi erfaring og ekspertise med forældrekøb af ejendomme og kan derfor rådgive om det optimale forløb før, under og efter ejendomshandlen.

Sælg 15% under vurdering

Hvis dit barn ønsker at overtage ejendommen, kan det i en række tilfælde være fordelagtigt, at udnytte muligheden for at sælge 15% under den offentlige vurdering.

 

Forældrene kan også være behjælpelige med penge til købet, ved at give barnet et såkaldt anfordringslån uden renteberegning. Et anfordringslån kan kræves indfriet, når som helst kreditor forlanger det. Ved et anfordringslån er rentefriheden ikke skatte- og gaveafgiftspligtig.

Lad os være din professionelle sparingspartner

Vores mange års erfaring med investeringsejendomme kan komme dig til gode.

Kontakt os hvis du overvejer at investere - vi står naturligvis klar til at hjælpe dig.

 

 

Har du spørgsmål?

Peter Fredberg
Indehaver - Erhvervsrådgiver, HD (A)
Telefon: 96 31 60 92
DET BEDSTE VALG