ERHVERV RYKKER IND PÅ RÅDHUSPLADSEN I ÅRHUS

Læs den spændende pressemeddelsen:

Kendt Aalborg-ejendomsmægler rykker ind på Rådhuspladsen

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen A/S cementerer dermed sin allerede eksisterende Aarhus-position på det særlige marked for investeringsejendomme, der igen er i vækst

Det markante Ejendomsmæglerfirma Thorkild Kristensen A/S med hovedsæde i Aalborg åbner pr. 1. maj en erhvervsafdeling i Rådhusgården direkte ved Rådhuspladsen i Aarhus (adresse: Vester Alle 4 1. sal, 8000 Aarhus C.) Afdelingen vil have fokus på salg og rådgivning indenfor segmentet investeringsejendomme. Det er Aarhus’ metropolstatus, befolkningstilvækst og den aftagende finanskrise, der er årsag til initiativet, fortæller partner og chef for ejendomsmæglerfirmaets division for investeringsejendomme, Peter Fredberg, der har været medinitiativtager til satsningen. 

”Vi vil være til stede, hvor det sker,”  forklarer Peter Fredberg og fortsætter: ”Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen er med sine efterhånden 30 år en institution i Aalborg, men gennem de sidste 10-15 år har det specielle marked for investeringsejendomme i Aarhus udgjort en stadig større del af omsætningen. Faktisk med så stor succes, at vi længe har oplevet det berettiget at åbne selvstændig Aarhus-kontor af hensyn til vores allerede ganske mange Aarhus-kunder, der udover vores professionalisme og viden om markedet også prioriterer vores nærvær. Ligesom vi i øvrigt selv gør.”

Den anden væsentlige begrundelse for ekspansionen fra Aalborg mod den jyske hovedstad, der indledningsvis rummer tre arbejdspladser, er den generelle lysning, der opleves i ejendomsmarkedet med stadig mere bevægelse og stigende priser efter flere års stilstand som følge af finanskrisen. Afdelingen en del af TK Erhverv, der i dag beskæftiger 11 medarbejder, men planlægges yderligere udvidet i løbet af året.

Kendt Aarhus-mægler

Som daglig leder af sin nye Aarhus-afdeling har ejendomsmæglerfirmaet fundet en kendt lokal mægler med speciale i netop aarhusianske investeringsejendomme. Nemlig 44-årige Jan Kirkebæk, der kommer fra en stilling som investeringsrådgiver hos Nybolig Erhverv i Aarhus.

”For mig er det en spændende udfordring at komme til en stilling og et firma, der har denne succes i det specielle nichemarked, som handel med denne type ejendomme er. I begrebet, investeringsejendomme, ligger desuden, at vi udover ejendomsmæglere også bliver en slags unikke, faste investeringsrådgivere for kunden, hvorfor der ofte er tale om særligt betroede kundeforhold, der bygger på gentagne succesfulde handler over en længere årrække,” forklarer Jan Kirkebæk.

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen er i Aalborg kendt for sit grundige arbejde med og prioritering af eget omfattende køberkartotek, hvilket ofte medfører, at man allerede har kontakt med en eller flere potentielle købere, når en ejer viser sig klar til salg. Derfor består opgaveløsningen ikke alene i at få  formidlet en handel til den rigtige pris, men at finde køberen den helt specielle ejendom, der passer præcist ind i vedkommendes øvrige ejendomsportefølje.

Til stede i studiebyerne

Også hjemme i Aalborg gearer ejendomsmæglerfirmaet for øjeblikket op med flere nyansættelser. Bl.a. har man netop til erhvervsafdelingen i Aalborg ansat den meget erfarne statsautoriserede ejendomsmægler og valuar, Bent Knudsen, der kommer fra en stilling som tidligere afdelingschef hos Homes boligbutikker i Thisted og Skive. Med ham skal flere nye, underordnede stillinger besættes i løbet af året. 

”Vi vil som sagt være godt repræsenteret, hvor ejendomsmarkedet udvikler sig positivt, og hvor vi forventer, at den udvikling fortsætter på grund af bl.a. befolkningstilvækst. Det gør den i Aarhus, ligesom vi oplever det i Aalborg bl.a. på grund af universiteterne og uddannelsesmulighederne, der tiltrækker unge studerende og yngre boligtrængende familier som magneter. 
Ligesom de mange kulturtilbud i disse byer også hele tiden er med til at hæve behovet for endnu flere kvalitetsboliger, herunder i de rigtige kvalitetsudlejningsejendomme,” forklarer Peter Fredberg.

Tilmeld køberkartotek

Ved din oprettelse i vores køberkartotek kender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. køb og salg af ejendomme.