Erhvervsmægler søges til vores kontor i Aarhus

Jobbet

Som erhvervsmægler hos Thorkild Kristensen Erhverv  er du ansvarlig for hele processen inden for vurdering og salg af investerings- og brugerejendomme. Dine arbejdsopgaver vil bla. bestå af: opsøgende salg, vurdering, kommissionering,  markedsføring, fremvisning, samt forhandling. Vi er kendt for at levere en høj kvalitet i vores salgsarbejde hvor ekspertise og integritet er nøgleord for vores virksomhed. Derfor stiller vi store krav til os selv og vores nye medarbejder. Vi har løbende kvalitetskontrol og laver tilfredshedsundersøgelser hos vores kunder, for hele tiden og sikre, at vi udfører en tilfredsstillende rådgivning.  Du bakkes i dagligdagen op af et professionelt team bestående af en sekretær, egen marketingsafdeling og engagerede mæglerkolleger med mange års erfaring. 

Kvalifikationer

Din uddannelse er f.eks. ejendomsmægler & valuar, HD, HA Cand.merc. eller anden akademisk uddannelse. 

Du kan i dag være ansat i den finansielle sektor eller arbejde inden for anden virksomhed med kendskab til ejendomsmarkedet. Du har et godt netværk i Aarhus og omegn, er proaktiv og stiller høje krav til din egen faglige præstation. Du befinder dig godt i et mindre team. Du har et højt drive og motiveres af at skabe resultater og varige relationer. Du evner at have mange bolde i luften på én gang – og arbejder effektivt. 

Vi tilbyder

Et professionelt kollegialt arbejdsmiljø, hvor du har muligheden for personlig og faglig udvikling. Du vil i høj grad få muligheden for at præge din egen arbejdsdag. Aflønning vil være delvist resultatafhængig. Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning

Ansøgning sendes til Partner, afdelingschef  Jan Kirkebæk jk@thorkildkristensen.dk eller til vores Aarhusafdeling: 

Thorkild Kristensen Erhverv, Vester Alle 4, 1. sal, 8000 Aarhus. Ansøgningsfrist: 1. april 2016.

Mere information

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Partner, Peter Fredberg på telefon 51 17 17 88 eller pr. e-mail: pf@thorkildkristensen.dk. Din henvendelse vil blive behandlet fortroligt. 

 

Om os:

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen har eksisteret i mere end 30 år og består i dag af 5 afdelinger beliggende på fem lokationer.  Firmaet beskæftiger i dag 29 personer, hvoraf 7 er ansat i erhvervsafdelingen. Erhvervsafdelingen er en selvstændig enhed og har gennem årene opbygget en solid forretning, der hovedsagelig er baseret på salg og formidling af investerings- og brugerejendomme i de større jyske byer fra Aarhus og til Skagen. Vi er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma – vi yder uvildig rådgivning til vore kunder, uden hensynstagen til særinteresser hos banker, kreditforeninger og forsikringsselskaber. Vi har kontor i Aalborg og Aarhus. 

Hvad er din ejendom værd?

Vi tilbyder dig en gratis og uforpligtende vurdering af din ejendom. Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.