Om os

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen

Specialister i salg af investeringsejendomme!

Investeringsejendomme som vores speciale og fokus. Igennem 30 år har Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen haft fokus på investeringsejendomme, og vi har gjort denne del af erhvervsmarkedet til vores speciale. Vi har gennem årene opbygget et stort netværk, og vi har et unikt køberkartotek, som betyder, at vi ofte løser opgaverne uden brug af annoncer og markedsføring.

Hos os er du og din ejendom i centrum. Ekspertise og integritet er nøgleordene i vores virksomhed. Vi skaber løsninger som passer til sælgers og købers profil, og vi skaber succesfulde resultater.

Vi beskæftiger syv medarbejdere, som udelukkende beskæftiger sig med at pleje vores netværk inden for erhverv og hvis fokus er 100 % på investeringsejendomme. Det skaber værdi for vores kunder! Både købere og sælgere kvitterer ved at vende tilbage igen og igen.

Ud over en håndplukket stab af kompetente medarbejdere adskiller vi os fra den øvrige branche ved total uafhængighed af store kæder, kreditgivere og øvrige interessenter.

Ud fra devisen ”hvor sælgere er, kommer købere til” er vi kendt for at være markedspladsen for køb og salg af investeringsejendomme. Og det vil være os en fornøjelse at byde dig velkommen i vores afdelinger.

Vores virke er baseret på erfaring, kompetence og troværdighed.

 
Det vi siger, er det, vi gør – og det vi gør, er det, vi siger.
Thorkild Kristensen Erhverv

Få din vurdering gratis og ganske uforpligtende

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.