Vores kunders tilfredshed er vores vigtigste anbefaling

Vi ønsker at være kendt for at levere en høj kvalitet i vores salgsarbejde – hvilket forpligtiger. Vi har løbende kvalitetskontrol og laver tilfredshedsundersøgelser hos vores kunder efter hvert køb og salg. Her kan du læse udtalelser fra nogle af de kunder, vi har solgt til eller solgt ejendomme for.

 • Aalborggade 15A

  Mægleren er yderst professionel

  Da Steffen Bruhn Madsen besluttede at sælge sin ejendom med 10 bolig- og to erhvervslejemål i Ålborggade 15A på det attraktive Frederiksbjerg i centrum af Aarhus, gik der ikke lang tid, før en handel var på plads.
  - Det var det rigtige tidspunkt at sælge, og jeg har fået en fornuftig profit ved handlen. I den forbindelse har hele forløbet været en rigtig god proces. Erhvervsmægler Jan Kirkebæk, som jeg også købte ejendommen igennem for to år siden, har stået for salget, og han er yderst professionel. Jeg ønskede et stille salg, og han solgte derfor ejendommen gennem sit netværk, fortæller Steffen Bruhn Madsen.
 • Hobrovej 8, Randers

  Vi havde et utroligt behageligt samarbejde

  - Det har været en positiv oplevelse at handle med Thorkild Kristensen Erhverv. Sådan lyder konklusionen fra den nybagte ejer af ejendommen Hobrovej 8 i Randers. Han kontaktede oprindeligt erhvervsmægler Bent Knudsen, da han havde kig på en anden ejendom, men den handel blev ikke til noget. I stedet foreslog mægleren tre nye ejendomme, og den sidste passede perfekt til køberens investeringsprofil. - Jeg var godt orienteret hele vejen. Manglede der informationer, fremskaffede mægleren dem med det samme. Og så var han en behagelig fyr. Vi havde et utroligt behageligt samarbejde og en meget konstruktiv dialog. Samtidig var Bent ikke bange for at byde ind med de kompetencer, han havde fra sit tidligere job som murer. Det sætter jeg pris på. Derfor fortsætter det frugtbare samarbejde også. Erhvervsmægler Bent Knudsen har fundet to nye ejendomme, han netop har præsenteret for køberen. - Den ene ejendom kunne godt være interessant. Jeg synes, at det er proaktivt af en mægler, at han tager sådan et initiativ, når han ved, at jeg er i markedet.
 • Norgesgade 8, Aalborg

  De har god etik hos Thorkild Kristensen

  Ejendommen Norgesgade 8 i Aalborg er netop blevet solgt. Køberen er Lars Bjørk, som er meget tilfreds med den nye handel. - Alt er gået efter planen. Mægleren og resten af teamet hos Thorkild Kristensen Erhverv har været hurtige til at svare, og der er ikke noget, jeg ikke har fået oplyst undervejs.
  Det er dog heller ikke første gang, Lars Bjørk har handlet med Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Han har tidligere købt privatbolig gennem mæglerfirmaet og følte sig på den baggrund tryg ved handlen. - De har en god etik. Det mærker man på den måde, de er på, og den måde, de behandler folk på. Det er ordentlige mennesker, understreger han.
 • Skipper Clements Gade 8, Aalborg

  Mægleren solgte ejendommen 2 gange

  Da Steen Jørgensen satte sin ejendom i Skipper Clements Gade 8 i Aalborg til salg, gik det stærkt. Den attraktive beliggenhed lige bag en af Aalborgs travle gågader tiltrak allerede en interesseret køber efter blot tre uger. - Men denne kunde nåede at melde fra, inden advokatfristen udløb, så Thorkild Kristensen Erhverv har faktisk solgt min ejendom to gange. Efter 14 dage havde de nemlig allerede fundet en ny køber, siger Steen Jørgensen.
  I dag er ejendommen derfor solgt, og Steen Jørgensen kan se tilbage på et forløb, der ikke bare gik stærkt, men som han også er meget tilfreds med. - Hånden på hjertet, det har Thorkild Kristensen Erhverv gjort godt. Det har været en positiv oplevelse, og jeg føler, at salget har været håndteret professionelt hele vejen. Der har også været god kommunikation under forløbet og efterfølgende. Og faktisk endte mægleren med at sælge ejendommen på bedre betingelser anden gang, smiler han.
 • Skanderborgvej 31, Aarhus

  Det er en tillidssag at sælge en ejendom

  I efteråret besluttede Gerth Müller at sælge en udlejningsejendom med 10 lejligheder på Skanderborgvej 31 i Aarhus. Han undersøgte i den forbindelse mæglermarkedet grundigt og endte med to mæglere, som, han mente, havde både ekspertisen og netværket til at sælge ejendommen, en af dem var erhvervsmægler Jan Kirkebæk fra Thorkild Kristensen Erhverv.
  - Da jeg mødte ham, fik jeg med det samme det indtryk, at her var den person, der kunne sælge min ejendom. Han var ualmindelig venlig og sympatisk, men fremfor alt havde han kendskab til branchen. Der er stor forskel på, om man skal sælge et parcelhus, et sommerhus eller en erhvervsejendom, og Jan Kirkebæk er en rigtig fagmand, understreger Gerth Müller.
  EJENDOMMEN BLEV HURTIGT SOLGT
  Efter et besøg i ejendommen og en vurdering af den tekniske standard i de to lejligheder, som på daværende tidspunkt var ledige, indledte Gerth Müller derfor et samarbejde med Thorkild Kristensen Erhverv. Og i dag fire måneder senere har en køber sat sin underskrift på kontrakten og overtager om kort tid ejendommen.
  - Jan Kirkebæk fandt en køber, som jeg faktisk ikke har mødt. Men jeg har så megen tillid til ham, at jeg stoler på ham, når han siger, at det er netop den type køber, som vi er interesserede i. Det er en tillidssag at sælge en ejendom, og selvom vi kun har haft et enkelt møde i Aarhus, og siden har kommunikeret pr. mail, har jeg fuld tillid til Jan Kirkebæk. Når han siger noget, kan man stole på det. Samtidig følte jeg med det samme, at det team af medarbejdere, Thorkild Kristensen Erhverv har, er kompetente mennesker, siger Gerth Müller.
 • Emiliehøj 1-3, Højbjerg

  Et salg til 43 mio. kr. - lige efter bogen

  ”Forløbet har været en absolut positiv oplevelse, og jeg har været rigtig glad for samarbejdet. Det er gået lige efter bogen, og Peter Fredberg og Heidi Thybo har været dygtige til at sælge ejendommen og til at styre sagsgangen. Det er også mit indtryk, at de har været gode til at styre de henvendelser, der løbende er kommet, og jeg er blevet holdt virkelig godt à jour. Peter er en dygtig sælger på den måde, at han sikrer en rigtig god dialog, og jeg er på intet tidspunkt blevet mødt af karl-smart-snak, men af professionalisme og dygtighed. Jeg vil bestemt anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen til andre, der skal sælge en udlejningsejendom.”

  Sælger af Emiliehøj 1-3 (61 boliglejemål), Højbjerg, Aarhus, Isodan Ejendomme ved direktør Jørgen Munter. Ejendommen er solgt ultimo 2015.
 • St. St. Blichers Gade 28, Aarhus C

  Thorkild Kristensen var det bedste valg for os

  Da Hans Holst Sørensen sammen med tre andre ejere ultimo 2015 besluttede sig for at sætte udlejningsejendommen St. St. Blichers Gade 28 i Aarhus til salg, tog ejerkredsen kontakt til tre erhvervsmæglere.
  - Og vi fik et positivt indtryk af alle tre. Vi var fire ejere, og i ejerkredsen har vi selv kendskab til branchen. Én er revisor og økonomidirektør, og selv er jeg uddannet ejendomsmægler og har arbejdet som mægler i Aarhus, så vi var ikke helt på bar bund, forklarer Hans Holst Sørensen og fortsætter:

  VALGET STOD MELLEM TRE MÆGLERE
  - Vi valgte Thorkild Kristensen og mægler Jan Kirkebæk, fordi vi blev præsenteret for et professionelt forslag til en udbudspris og et veldokumenteret og visuelt gennemarbejdet materiale, som det var nemt for os at gå til. Det betød, at vi, allerede inden ejendommen blev sat til salg, følte os godt informeret og trygge ved mægleren, som i øvrigt fik ejendommen solgt i løbet af en måned. Han valgte at tage kontakt til nogle af de investorer, som han havde kendskab til fra sit netværk, og ejendommen nåede ikke engang at blive annonceret. Vi fik den optimale pris, ligesom vi er meget tilfredse med handlens øvrige vilkår og med overtagelsesdagen 1. april 2016, siger Hans Holst Sørensen.

  EJENDOMMEN BLEV SOLGT HURTIGT
  Det er Hans Holst Sørensens oplevelse, at kontakten til lejerne i forbindelse med fremvisninger har fungeret ganske upåklageligt, og det er sket uden ejerkredsens mellemværende.
  - Vi er blevet mødt af høj faglighed og veldokumenterede argumenter, og så har det været nemt at få fat i Jan Kirkebæk, når vi har haft brug for at tale med ham. Der har også været telefonopringninger og mails efter normal arbejdstid, og vi har både været i gode hænder og har fået ejendommen solgt hurtigt.
 • Algade 75, Brønderslev

  Her blev jeg ikke kastet rundt i manegen

  ”Da Thorkild Kristensen fik min udlejningsejendom i Brønderslev til salg i efteråret 2015, havde den i længere tid været til salg hos en anden mægler, og der var det ikke lykkedes at få skub i salget. Ejendommen blev hurtigt solgt, efter jeg havde skiftet til Thorkild Kristensen, og hele processen var styret godt og professionelt. Jeg lever af at sælge ejendomme, og sammenligner jeg med andre handler, er jeg ovenud tilfreds. Mægler Bent Knudsen var tovholder fra start til slut, og det har været vigtigt for mig. Jeg oplever tit, at man som sælger bliver kastet rundt i manegen: Starter op med én mægler, og på første fremvisning er det en anden, der tager over. Det er en stressfaktor, når man som jeg bor på Sjælland og egentlig bare gerne vil overlade salget til en professionel. Sådan var det med Bent Knudsen, hvor sagen var i professionelle hænder, og vi havde en god connection. Han gav mig løbende tilbagemeldinger, når der havde været fremvisninger, og der var aldrig behov for, at jeg selv skulle ringe og vride information ud af ham. Et par gange var jeg forbi kontoret i Hasseris, og der blev jeg også godt taget imod. Alt i alt en rigtig tilfredsstillende oplevelse, og jeg anbefaler uden tøven Thorkild Kristensen til andre, der skal sælge ejendom.”

  Troels Jeppesen, ejendomsinvestor, Greve, sælger af udlejningsejendommen Algade 75, Brønderslev, solgt efteråret 2015
 • Ivar Huitfeldtsgade, Aarhus

  Det, vi siger, er vi selv

  ”Jeg havde i flere år modtaget noget markedsføringsmateriale om Thorkild Kristensens store køberkartotek, som jeg faktisk kontaktede dem og frabedte mig, men da jeg så skulle sælge mit barndomshjem, der er en udlejningsejendom på Ivar Huitfeldtsgade, prøvede jeg at ringe til dem. Vi havde en rigtig god dialog med det samme. Jeg havde snakket med en mægler i Århus, men det var alt for bøvlet, for de skulle have alle mulige papirer, men dem trak Thorkild Kristensen selv på nettet.

  Det var en stor beslutning at skulle sælge noget, der er så mange penge værd, og som er mit barndomshjem. Men nu bor jeg i ejendommen som lejer og er visevært, så der bliver passet ordentligt på den. Jeg følte mig i helt trygge hænder hos Thorkild Kristensen. De har en masse købere i deres kartotek, skriver de. Og det passer”, fortæller Svend Wæver Jensen.
 • Mellemgade 50, Nibe

  God kemi og ingen salgsgas

  ”Som ejendomsinvestor støder jeg ikke så sjældent på supersælgere, der snakker og snakker og byder ind med en masse salgsgas. Det var ikke tilfældet, da jeg købte udlejningsejendommen Mellemgade 9 i Nibe. Fra min første kontakt med Thorkild Kristensen var der god kemi og troværdighed køber og mægler imellem. Oprindeligt er jeg uddannet håndværker og bygningsinstruktør, og det faldt helt naturligt, at jeg var faglig inden for mit felt, og mægleren var det inden for sit. Jeg var ikke i tvivl om, at der blev fulgt op på tingene i salgsprocessen, og mægler Bent Knudsen fik handelen båret rigtig fint igennem.”

  Anders Overgaard, ejendomsinvestor, indehaver af udlejningsejendomme i Løgstør, Nibe og Aarhus, køber af ejendommen Mellemgade 50, Nibe
 • Christiansgade 32, Aalborg

  Vi ringer, de køber

  ”Vi havde forgæves prøvet at sælge vores andelsbolig i et års tid, da vi for at prøve noget nyt kontaktede en række mæglere med henblik på at sælge hele ejendommen. Sagen var lidt kompliceret på grund af et byfornyelseslån, hvilket den første mægler ikke forstod, men den fangede de hos Thorkild Kristensen.

  Andelshaverne holdt nogle møder hos Thorkild Kristensen, hvor de forklarede det hele, og da tallene så kom på bordet, var alle med. Salget foregik igennem netværk, hvor vores mægler ringede rundt til folk, der investerer i ejendomme, og efter et par måneder var der bid. De første, der kom og kiggede, købte ejendommen efter noget forhandling om prisen. Så Thorkild Kristensen ringede til de helt rigtige”, fortæller tidligere formand Anders Nielsen.
 • Ny Kastetvej 31-33, Aalborg

  TK ophævede stavnsbåndet for andelshavere

  Hvad gør du, hvis du bor i en velfungerende andelsforening, men ikke kan sælge din lejlighed? Andelsforeningen Ny Kastetvej 31-33 i Aalborg satte hele ejendommen til salg igennem Thorkild Kristensen og solgte på første fremvisning. Til prisen vel at mærke.

  ”Vi havde en meget velfungeret andelsforening, men der var begyndt at opstår problemer for andelshaverne med at sælge andelene, og folk følte sig stavnsbundet. Thorkild Kristensen lavede en grundig udregning sammen med os, så vi kunne se, hvordan de kom frem til prisen, og hvor vi tog hensyn til dem, der ville blive boende som lejere. Vi havde et par andre mæglere ude også, men de var ikke så optimistiske mht. prisfastsættelsen - så jeg var spændt på, om Thorkild Kristensen kunne trække den hjem til udbudsprisen, men det kunne de! Det er jo fantastisk i den her tid.
  Det store flertal har været tilfredse med de aftaler, der har været lavet undervejs. En af medlemmerne har boet der hele sit liv, da det var hans mor, som fik bygningen opført i 1935. Sidst jeg så ham, kørte han rundt i en ny bil”, fortæller tidligere formand Henrik Schou.
 • Løkkegade 27, Aalborg

  En specialist i samarbejde

  Hvis du har en god oplevelse med at købe en udlejningsejendom ved en mægler, hvorfor så ikke bruge samme mægler til at sælge samme ejendom? Det gjorde 2M Ejendomme Aalborg, som derefter har besluttet altid at bruge Thorkild Kristensen ved køb eller salg af ejendomme.

  ”Vi købte ejendommen i Løkkegade 27 igennem Thorkild Kristensen, og det fungerede, som det skulle. Derfor valgte vi at tage fat i dem, da vi skulle sælge den igen. Thorkild Kristensen kender markedet hundrede procent, de er realistiske, professionelle, og der er meget opfølgning på tingene. En anden mægler, vi talte med, satte prisen meget lavt – han var bare ude på at få sit honorar. Men Thorkild Kristensen solgte til prisen.
  Alt, hvad jeg skal købe eller sælge fremover, skal foregå igennem dem. Hvis ejendommen er til salg ved en anden mægler, vil jeg have Thorkild Kristensen med som rådgiver. Der er jo meget, man selv kan overse, som de får øje på. Hos Thorkild Kristensen er de specialister – og får lukket handlen”, fortæller direktør Michael Kastrup fra 2M Ejendomme.
 • Fredericiagade / Dybbølgade - Aalborg

  Sådan vil Conny have det (køber)

  Conny Lindholt, medindehaver af Skovly Ejendomme i Aalborg, har i de senere år opkøbt flere andelsboligforeninger i Aalborg Vestby, med i alt mere end 120 lejligheder. Har bl.a. også købt en ejendom i Peder Skrams Gade, Aalborg

  ”Vores kemi passer bare godt sammen med mæglernes. I forhold til de store kæder oplever jeg Thorkild Kristensenfolkenes indsats som nærværende og personligt relateret til netop mig som kunde. Jeg tror, at de siger til hinanden: ”Sådan vil Conny gerne have det, og så laver vi det sådan til hende.” Når jeg omvendt handler gennem kæderne oplever jeg, at man altid skal bruge deres ufleksible set-up, hvor det er tydeligt, at man hos Thorkild Kristensen prioriterer at indrette sig efter kunden. De er yderst hjælpsomme med de mange detaljer både før, under og efter en handel. Jeg føler altid, at jeg får lidt mere, end jeg forventede.”
 • Herluf Trolles Gade - Aalborg

  Godt og tålmodigt arbejde

  Tidl. fmd. for andelsboligforeningen Herluf Trollesgård i Aalborg, Allan Odgaard, fik i eftersommeren 2008 solgt alle 20 andelsboliger til en investor efter, at foreningen opløste sig selv:

  ”Ejendomsmæglerfirmaet gjorde et rigtig godt job for vores forening på et tidspunkt, da efterspørgslen stagnerede. Vi endte alligevel med at få en god pris, selv om forløbet havde været langt, faktisk næsten tre år, da ikke alle medlemmerne i første omgang vidste, om de ville sælge. Men folkene hos Thorkild Kristensen rådgav os godt og var meget tålmodige. De gjorde et godt arbejde, tilrettelagde tingene flot for og var gode til at forklare forud og under processen.”
 • Istedgade - Aalborg

  Det hele er virkelig til UG

  Martin Kappel, Kappel Invest A/S Aalborg, har netop - gennem ejendomsmæglerfirmaet - købt og overtaget en ejendom i Istedgade i Aalborg med otte boliglejemål:

  ”Jeg forsøger som udgangspunkt ofte at handle ejendomme direkte med køber eller sælger, men det er langt fra altid, at modparten føler sig helt tryg uden mæglere. Derfor holder jeg også altid specielt øje med Thorkild Kristensens hjemmeside. De har nogle rigtig gode varer og et stærkt brand i forhold til andre, når det kommer til udlejningsejendomme. Folkene dér er superprofessionelle og yder en fantastisk service. De er gode til at lytte efter kunderne og anslå det rigtige prisniveau for begge parter. Og så holder de deres aftaler, gør det de lover, og ordner det jeg som kunde har bedt om. Her bliver ikke sprunget over, hvor gærdet er lavest. Det hele er virkelig til UG. Jeg kan kun anbefale oplevelsen.”