VORES KUNDERS TILFREDSHED ER VORES VIGTIGSTE ANBEFALING

Vi ønsker at være kendt for at levere en høj kvalitet i vores salgsarbejde – hvilket forpligtiger. Vi har løbende kvalitetskontrol og laver tilfredshedsundersøgelser hos vores kunder efter hvert køb og salg. Her kan du læse udtalelser fra nogle af de kunder, vi har solgt til eller solgt ejendomme for.

 • Aalborggade 15A

  Mægleren er yderst professionel

  Da Steffen Bruhn Madsen besluttede at sælge sin ejendom med 10 bolig- og to erhvervslejemål i Ålborggade 15A på det attraktive Frederiksbjerg i centrum af Aarhus, gik der ikke lang tid, før en handel var på plads.
  - Det var det rigtige tidspunkt at sælge, og jeg har fået en fornuftig profit ved handlen. I den forbindelse har hele forløbet været en rigtig god proces. Erhvervsmægler Jan Kirkebæk, som jeg også købte ejendommen igennem for to år siden, har stået for salget, og han er yderst professionel. Jeg ønskede et stille salg, og han solgte derfor ejendommen gennem sit netværk, fortæller Steffen Bruhn Madsen.
 • Ivar Huitfeldtsgade, Aarhus

  Det, vi siger, er vi selv

  ”Jeg havde i flere år modtaget noget markedsføringsmateriale om Thorkild Kristensens store køberkartotek, som jeg faktisk kontaktede dem og frabedte mig, men da jeg så skulle sælge mit barndomshjem, der er en udlejningsejendom på Ivar Huitfeldtsgade, prøvede jeg at ringe til dem. Vi havde en rigtig god dialog med det samme. Jeg havde snakket med en mægler i Århus, men det var alt for bøvlet, for de skulle have alle mulige papirer, men dem trak Thorkild Kristensen selv på nettet.

  Det var en stor beslutning at skulle sælge noget, der er så mange penge værd, og som er mit barndomshjem. Men nu bor jeg i ejendommen som lejer og er visevært, så der bliver passet ordentligt på den. Jeg følte mig i helt trygge hænder hos Thorkild Kristensen. De har en masse købere i deres kartotek, skriver de. Og det passer”, fortæller Svend Wæver Jensen.
 • Christiansgade 32, Aalborg

  Vi ringer, de køber

  ”Vi havde forgæves prøvet at sælge vores andelsbolig i et års tid, da vi for at prøve noget nyt kontaktede en række mæglere med henblik på at sælge hele ejendommen. Sagen var lidt kompliceret på grund af et byfornyelseslån, hvilket den første mægler ikke forstod, men den fangede de hos Thorkild Kristensen.

  Andelshaverne holdt nogle møder hos Thorkild Kristensen, hvor de forklarede det hele, og da tallene så kom på bordet, var alle med. Salget foregik igennem netværk, hvor vores mægler ringede rundt til folk, der investerer i ejendomme, og efter et par måneder var der bid. De første, der kom og kiggede, købte ejendommen efter noget forhandling om prisen. Så Thorkild Kristensen ringede til de helt rigtige”, fortæller tidligere formand Anders Nielsen.
 • Ny Kastetvej 31-33, Aalborg

  TK ophævede stavnsbåndet for andelshavere

  Hvad gør du, hvis du bor i en velfungerende andelsforening, men ikke kan sælge din lejlighed? Andelsforeningen Ny Kastetvej 31-33 i Aalborg satte hele ejendommen til salg igennem Thorkild Kristensen og solgte på første fremvisning. Til prisen vel at mærke.

  ”Vi havde en meget velfungeret andelsforening, men der var begyndt at opstår problemer for andelshaverne med at sælge andelene, og folk følte sig stavnsbundet. Thorkild Kristensen lavede en grundig udregning sammen med os, så vi kunne se, hvordan de kom frem til prisen, og hvor vi tog hensyn til dem, der ville blive boende som lejere. Vi havde et par andre mæglere ude også, men de var ikke så optimistiske mht. prisfastsættelsen - så jeg var spændt på, om Thorkild Kristensen kunne trække den hjem til udbudsprisen, men det kunne de! Det er jo fantastisk i den her tid.
  Det store flertal har været tilfredse med de aftaler, der har været lavet undervejs. En af medlemmerne har boet der hele sit liv, da det var hans mor, som fik bygningen opført i 1935. Sidst jeg så ham, kørte han rundt i en ny bil”, fortæller tidligere formand Henrik Schou.
 • Løkkegade 27, Aalborg

  En specialist i samarbejde

  Hvis du har en god oplevelse med at købe en udlejningsejendom ved en mægler, hvorfor så ikke bruge samme mægler til at sælge samme ejendom? Det gjorde 2M Ejendomme Aalborg, som derefter har besluttet altid at bruge Thorkild Kristensen ved køb eller salg af ejendomme.

  ”Vi købte ejendommen i Løkkegade 27 igennem Thorkild Kristensen, og det fungerede, som det skulle. Derfor valgte vi at tage fat i dem, da vi skulle sælge den igen. Thorkild Kristensen kender markedet hundrede procent, de er realistiske, professionelle, og der er meget opfølgning på tingene. En anden mægler, vi talte med, satte prisen meget lavt – han var bare ude på at få sit honorar. Men Thorkild Kristensen solgte til prisen.
  Alt, hvad jeg skal købe eller sælge fremover, skal foregå igennem dem. Hvis ejendommen er til salg ved en anden mægler, vil jeg have Thorkild Kristensen med som rådgiver. Der er jo meget, man selv kan overse, som de får øje på. Hos Thorkild Kristensen er de specialister – og får lukket handlen”, fortæller direktør Michael Kastrup fra 2M Ejendomme.
 • Danmarksgade 65, Aalborg

  Godt solgt

  I disse tider handler det mere end nogensinde om at finde gode samarbejdspartnere. Det ved de hos JPS Aros i Århus, der solgte ejendommen Danmarksgade 65 i Aalborg igennem Thorkild Kristensen.

  ”JPS Aros samarbejder med Thorkild Kristensen, fordi vi har en gensidig forståelse og respekt for hinandens forretningsområder og strategier. Thorkild Kristensen giver os en rigtig god og seriøs service, og det betyder meget i denne tid, hvor man gerne vil opnå at have gode samarbejdspartnere. Køberne er meget kritiske, fordi der er så mange ejendomme til salg, men hvis der opstår knuder i en handel, er Thorkild Kristensen gode til at komme med konstruktive løsningsforslag.
  Vores kontaktperson hos Thorkild Kristensen er en rigtig god sælgertype, der kender vores forretning og kontakter os med interesserede købere til de ejendomme, vi har – også selvom vi ikke har dem til salg”, fortæller Jan Rasmussen fra JPS Aros.
 • Fredericiagade / Dybbølgade - Aalborg (sælger)

  Langt mest professionelt og realistisk

  Tidl. fmd. i andelsboligforeningen i Dybbølsgade og Fredericiagade i Aalborg, Anja Raff fik gennem Thorkild Kristensen i efteråret solgt lejlighederne for de 20 andelshavere:

  ”Ingen tvivl om, at vi alt taget i betragtning fik solgt til en rigtig god pris. Vi spurgte indledningsvis tre forskellige mæglere, hvoraf Thorkild Kristensen-folkene virkede langt mest professionelle og realistiske og havde regnet mange flere ting igennem. Andre, der havde prøvet det samme, anbefalede dem også varmt. Hele salgsforløbet blev herefter rigtig godt. Havde vi spørgsmål fik vi øjeblikkeligt svar, og de kom ud og holdt de nødvendige møder med alle. Der hersker jo mange følelser i en sådan forening, og både unge mennesker, der vil handle lynhurtigt, og ældre, der ikke tager en beslutning uden grundig forklaring. Thorkild Kristensen udviste hele vejen stor tålmodighed og fleksibilitet.”
 • Fredericiagade / Dybbølgade - Aalborg

  Sådan vil Conny have det (køber)

  Conny Lindholt, medindehaver af Skovly Ejendomme i Aalborg, har i de senere år opkøbt flere andelsboligforeninger i Aalborg Vestby, med i alt mere end 120 lejligheder. Har bl.a. også købt en ejendom i Peder Skrams Gade, Aalborg

  ”Vores kemi passer bare godt sammen med mæglernes. I forhold til de store kæder oplever jeg Thorkild Kristensenfolkenes indsats som nærværende og personligt relateret til netop mig som kunde. Jeg tror, at de siger til hinanden: ”Sådan vil Conny gerne have det, og så laver vi det sådan til hende.” Når jeg omvendt handler gennem kæderne oplever jeg, at man altid skal bruge deres ufleksible set-up, hvor det er tydeligt, at man hos Thorkild Kristensen prioriterer at indrette sig efter kunden. De er yderst hjælpsomme med de mange detaljer både før, under og efter en handel. Jeg føler altid, at jeg får lidt mere, end jeg forventede.”
 • Herluf Trolles Gade - Aalborg

  Godt og tålmodigt arbejde

  Tidl. fmd. for andelsboligforeningen Herluf Trollesgård i Aalborg, Allan Odgaard, fik i eftersommeren 2008 solgt alle 20 andelsboliger til en investor efter, at foreningen opløste sig selv:

  ”Ejendomsmæglerfirmaet gjorde et rigtig godt job for vores forening på et tidspunkt, da efterspørgslen stagnerede. Vi endte alligevel med at få en god pris, selv om forløbet havde været langt, faktisk næsten tre år, da ikke alle medlemmerne i første omgang vidste, om de ville sælge. Men folkene hos Thorkild Kristensen rådgav os godt og var meget tålmodige. De gjorde et godt arbejde, tilrettelagde tingene flot for og var gode til at forklare forud og under processen.”
 • Istedgade - Aalborg

  Det hele er virkelig til UG

  Martin Kappel, Kappel Invest A/S Aalborg, har netop - gennem ejendomsmæglerfirmaet - købt og overtaget en ejendom i Istedgade i Aalborg med otte boliglejemål:

  ”Jeg forsøger som udgangspunkt ofte at handle ejendomme direkte med køber eller sælger, men det er langt fra altid, at modparten føler sig helt tryg uden mæglere. Derfor holder jeg også altid specielt øje med Thorkild Kristensens hjemmeside. De har nogle rigtig gode varer og et stærkt brand i forhold til andre, når det kommer til udlejningsejendomme. Folkene dér er superprofessionelle og yder en fantastisk service. De er gode til at lytte efter kunderne og anslå det rigtige prisniveau for begge parter. Og så holder de deres aftaler, gør det de lover, og ordner det jeg som kunde har bedt om. Her bliver ikke sprunget over, hvor gærdet er lavest. Det hele er virkelig til UG. Jeg kan kun anbefale oplevelsen.”