VI VIL VÆRE KUNDENS BEDSTE VALG SOM EJENDOMSMÆGLER

Derfor er det hos Thorkild Kristensen vores erklærede mål, at yde den allerbedste service i alle faser af ejendomshandlen.

Lige fra den indledende rådgivning og salgsvurdering, udarbejdelsen af et professionelt salgsmateriale, kontakt af mulige købere i køberkartoteket, det optimale salgsforløb og frem til den personlige eftersalgsbehandling.

Vi sætter os grundigt ind i din ejendom og giver dig en 360 gradersrådgivning og service i særklasse.

Vores vurdering er baseret på vores langvarige specialisering i investeringsejendomme og vi tilbyder derigennem den bedste markedsindsigt og den skarpeste prisanalyse – og det indenfor 24 timer!

Vores salgsmateriale gengiver din ejendoms attraktivitet, charme og unikhed og præsenteres enten diskret og personligt til vores unikke køberkartotek eller markedsføres bredt på markedets bedste hjemmeside for investeringsejendomme.

Vi tilbyder dig et partnerskab
- vi tror på partnerskab, tillid og viden for vi ved, at det skaber værdi for dig!

Vi sælger din ejendom – og ønsker at være din foretrukne ejendomsmægler nu og i fremtiden. Din tilfredshed er vores største anbefaling!

HOS OS FÅR DU MARKEDETS SKARPESTE SALGSVURDERING

Kend værdien af din ejendom. Det giver kvalitet til dine overvejelser!
Kontakt os og få en uforpligtende salgsvurdering. Vi tilbyder dig den bedste markedsindsigt og den skarpeste prisanalyse – og det indenfor 24 timer!

OFF-MARKET SALG

Flere attraktive investeringsejendomme handles off-market. En udvalgt gruppe af potentielle investorer, hvis profiler matcher, bliver præsenteret for ejendommen eller porteføljen. Det er en effektiv og diskret måde at afprøve markedet på.

VI SÆLGER DIN EJENDOM

Vi tror på at partnerskab, tillid og viden skaber værdi for dig!