Nygade 20-24, 9700 Brønderslev

Aalborg-Brønderslev, Nygade

Nygade 20,

Nygade 20, 9700 Aalborg-Brønderslev

Nygade 20, 9700 Aalborg-Brønderslev

Ejendommen er særdeles velbeliggende på det centrale handelsstrøg i Brønderslev. Midt i gågademiljøet og med adgang til ejendommen fra de gode parkeringsmuligheder på Peder Møllers Plads ligger Nygade 20-24. Den gode, attraktive beliggenhed betyder stor synlighed for ejendommens erhvervslejere.
Ejendommen har en god lejerspredning og består af 2 erhvervslejemål og af 4 boliglejemål. I stueplan er lejemålet Nygade 20 udlejet til en modebutik der disponerer over 195 m² butik, velfærdsområde og lager. Nygade 24 er udlejet til Brunø Beklædning som driver tilsvarende butikker i flere andre nordjyske byer. Lejemålet er på ialt 277 m² og består ligeledes af stort butikslokale samt velfærdsområde og ca. 33 m² lager. Lejemålet har indgangsparti fra såvel gågaden som fra Mejlstedgade.
Ejendommen har 4 velindrettede boliglejemål fra 88 m² op til 98 m². Alle lejligheder har store lyse køkkener med god spiseplads og for 3 af lejemålene er der udgang til østvendte terrasser. Lejlighederne har desuden gode, store bademiljøer med vinyl på gulvene og lyse klinker på væggene. Opholdsrummene er reelle med gode lysindfald. Alt i alt 4 rigtig gode og attraktive lejligheder.
Ejendommen er beliggende yderst centralt i Brønderslev. Byens centrale handelsliv ligger stort set indenfor en radius af 300 m. og her ligger Nygade midt i orkanens øje. Fra ejendommen er der desuden kun få hundrede skridt til banegårdspladsen, hvorfor ejendommen tiltrækker lejere, der pendler til hhv. Aarhus og Hjørring.
Ejendommen er delvis afskrivningsberettiget og det vurderes, at der er en del lejereserver i ejendommen.

    Har du spørgsmål?
    Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud