Vestergade 7, 9560 Hadsund

Aalborg-Hadsund, Vestergade

Vestergade 7,

Vestergade 7, 9560 Aalborg-Hadsund

Vestergade 7, 9560 Aalborg-Hadsund

Velbeliggende småhusejendom i Hadsund
Ejendommen er beliggende 300 m fra byens gågade og fremtræder i meget præsentabel stamd med nyere vinduer og tag. Ejendommen har oprindeligt haft et erhvervslejemål i stueplan, men dette blev ombygget til et boliglejemål i 2015, hvorfor ejendommen nu indeholder 6 gode og attraktive boliglejemål samt 5 garager med indkørsel fra gårdsiden.
Indvendigt er samtlige lejligheder løbende blevet renoveret med nyere køkken og badeværelse og de 6 boliger fremstår derfor ligeledes i god stand.
Ejendommen består i stueplan af en hyggelig 2 værelses lejlighed på 60 m² samt en større 3 værelses på 104 m². Idet ejendommen er beliggende på en skrånende grund, ligger en stor del af denne lejlighed hen over 4 af garagerne ned mod Mariager Fjord. Lejemålet har adgang til vestvendt altan. 1. sal indeholder 2 stk. 2 værelses lejligheder på hhv. 59 m² og 82 m², mens lejlighederne på 2. sal består af en 1 værelses på 41 m² samt en 1½ værelses lligeledes på 41 m². Begge lejligheder på 2. sal er fuldstændig renoveret efter en mindre brand- og sodskade i 2018.
Til brug for lejerne er én af garagerne omdannet til cykelparkering og i ejendommens kælder er der indrettet fællesvaskeri.
Ejendommen er beliggende med kort afstand til havnemiljøet i Hadsund hvor især restaurant Davinci er et besøg værd. Selve Hadsund by er smukt beliggende ved indsejlingen til Mariager Fjord.

    Har du spørgsmål?
  • Carsten D. Sørensen

  • Ejendomsmægler, MDE, HD (A)
  • Telefon: 96 31 60 81
  • Mobil: 40 81 54 89
  • Det bedste valg

Bestil fremvisning

Giv et bud