Vestergade 7, 9560 Hadsund

Aalborg-Hadsund, Vestergade

Vestergade 7,

Vestergade 7, 9560 Aalborg-Hadsund

Vestergade 7, 9560 Aalborg-Hadsund

Velbeliggende småhusejendom i Hadsund
Ejendommen er beliggende 300 m fra byens gågade og fremtræder i meget præsentabel stamd med nyere vinduer og tag. Ejendommen har oprindeligt haft et erhvervslejemål i stueplan, men dette blev ombygget til et boliglejemål i 2015, hvorfor ejendommen nu indeholder 6 gode og attraktive boliglejemål samt 5 garager med indkørsel fra gårdsiden.
Indvendigt er samtlige lejligheder løbende blevet renoveret med nyere køkken og badeværelse og de 6 boliger fremstår derfor ligeledes i god stand.
Ejendommen består i stueplan af en hyggelig 2 værelses lejlighed på 60 m² samt en større 3 værelses på 104 m². Idet ejendommen er beliggende på en skrånende grund, ligger en stor del af denne lejlighed hen over 4 af garagerne ned mod Mariager Fjord. Lejemålet har adgang til vestvendt altan. 1. sal indeholder 2 stk. 2 værelses lejligheder på hhv. 59 m² og 82 m², mens lejlighederne på 2. sal består af en 1 værelses på 41 m² samt en 1½ værelses lligeledes på 41 m². Begge lejligheder på 2. sal er fuldstændig renoveret efter en mindre brand- og sodskade i 2018.
Til brug for lejerne er én af garagerne omdannet til cykelparkering og i ejendommens kælder er der indrettet fællesvaskeri.
Ejendommen er beliggende med kort afstand til havnemiljøet i Hadsund hvor især restaurant Davinci er et besøg værd. Selve Hadsund by er smukt beliggende ved indsejlingen til Mariager Fjord.

    Har du spørgsmål?
    Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud