Hadsundvej 5, 9000 Aalborg

Aalborg, Hadsundvej

Hadsundvej 5,

Hadsundvej 5, 9000 Aalborg

Hadsundvej 5, 9000 Aalborg

Særdeles præsentabel udlejningsejendom
Totalrenoveret udlejningsejendom beliggende først i Vejgaard. Ejendommen fremtræder i en særdeles flot stand med nyere rødt tegltag, zinkinddækket tagspir, nyere vinduer i alle boliglejemålene og nymalet bagfacade med udvendig ståltrappe. Indvendigt er ejendommen ligeledes toprenoveret med nyt el, nye installationer, nye entredøre og en flot opgang. Ejendommen indeholder 6 yderst attraktive boliglejemål samt et stort erhvervslejemål i stueplan. Ejendommen er beliggende først i Vejgaard med kort afstand til Aalborgs nye havnefront, kort afstand til gode indkøbmuligheder ved Vejgaard Bymidte og lige ved det attraktive Ø-gadekvarter med Østre Anlæg som det grønne samlingspunkt. Ejendommen er ligeledes beliggende i cykelafstand til Universitetet.
I forlængelse af Hadsundvej 5 ind mod Tornstedsgade er der et ubebygget areal, der ligger som adgang til gårdmiljøet. Sælger har undersøgt muligheden for, i samarbejde med ejer af Tornstedsgade 3, at opføre ny facadebebyggelse i mellemrummet mellem de 2 bygninger. Den estimerede byggeret er anslået til ca. 350 m².
Erhvervslejemålet i stueplan er udlejet til mæglerkæden "Din Mægler" og består af ialt 133 m² med stort forretningslokale samt kontor og velfærdsområde. Erhvervslejemålet ligger med stor profileringsmulighed ud mod Hadsundvej, der er et trafikeret handelsstrøg i Vejgaard.Boliglejemålene består af 4 stk. 2 - værelses lejligheder med 3 af dem på 46 m² mens den sidste i tagetagen er på 67 m². Desuden 2 stk. 3 - værelses lejligheder på 87 m². Alle seks lejemål fremtræder i meget flot og præsentabel stand med store bademiljøer og lyse køkkener. Med beliggenheden op mod Hadsundvej har udlejer valgt ekstra lydabsorberende vinduer mod Hadsundvej.

    Har du spørgsmål?
  • Carsten D. Sørensen

  • Ejendomsmægler, MDE, HD (A)
  • Telefon: 96 31 60 81
  • Mobil: 40 81 54 89
  • Det bedste valg

Bestil fremvisning

Giv et bud