Tornstedsgade 3, 9000 Aalborg

Aalborg, Tornstedsgade

Tornstedsgade 3,

Tornstedsgade 3, 9000 Aalborg

Tornstedsgade 3, 9000 Aalborg

Flot og præsentabel udlejningsejendom
Flot renoveret udlejningsejendom beliggende først i Vejgaard. Ejendommen fremtræder i en flot stand med nyere rødt tegltag, zinkinddækkede brandmure og vedligeholdelsesvenlig kvist og nymalet bagfacade. Indvendigt er ejendommen ligeledes toprenoveret med nyt el, nye installationer og en flot opgang. Ejendommen indeholder 7 yderst attraktive boliglejemål samt et erhvervslejemål og anden udlejning i kælderen. Ejendommens konto hos GI § 18 B er pr. 31.12.2017 negativ med kr. 1.981.650 hvorfor der ikke skal hensættes de næste mange år. Ejendommen er beliggende først i Vejgaard med kort afstand til Aalborgs nye havnefront, kort afstand til gode indkøbmuligheder ved Vejgaard Bymidte og lige ved det attraktive Ø-gadekvarter med Østre Anlæg som det grønne samlingspunkt. Ejendommen er ligeledes beliggende i cykelafstand til Universitetet.
I forlængelse af Tornstedsgade 3 ud mod Hadsundvej 5 er der et ubebygget areal, der ligger som adgang til gårdmiljøet. Sælger har undersøgt muligheden for, i samarbejde med ejer af Hadsundvej 5, at opføre ny facadebebyggelse i mellemrummet mellem de 2 bygninger. Den estimerede byggeret er anslået til ca. 350 m².
Erhvervslejemålet i stueplan er udlejet til lager for Recycleshop, mens ca. 60 m² i kælderplan er indrettet med boligstandard. Lejemålet er ikke godkendt til beboelse. I kælderen forefindes ligeledes vaskefaciliteter til ejendommens beboere ligesom lejerne i Tornstedsgade 5 og Hadsundvej 5 har mulighed for at benytte fællesvaskeriet. Boliglejemålene består af 6 stk. 2 - værelses lejligheder med 5 af dem på 64/65 m² mens den sidste i stuen er på 43 m². I tagetagen er der indrettet en stor 4 - værelses lejligheder på 79 m². Alle syv lejemål fremtræder i meget flot og præsentabel stand med store bademiljøer og lyse køkkener.

    Har du spørgsmål?
    Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud