Tornstedsgade 5, 9000 Aalborg

Aalborg, Tornstedsgade

Tornstedsgade 5,

Tornstedsgade 5, 9000 Aalborg

Tornstedsgade 5, 9000 Aalborg

Flot og velvedligeholdt udlejningsejendom
Flot renoveret udlejningsejendom beliggende først i Vejgaard. Ejendommen fremtræder i en flot stand med nyere rødt tegltag, zinkinddækkede brandmure og vedligeholdelsesvenlige kviste og nymalede facader. Indvendigt er ejendommen ligeledes toprenoveret med nyt el, nye installationer og en flot opgang. Ejendommen indeholder 8 attraktive boliglejemål samt et erhvervslejemål og anden udlejning i kælderen. Ejendommens konto hos GI er pr. 31.12.2017 negativ med kr. 1.096.717 hvorfor der ikke skal hensættes de næste mange år.
Ejendommen er beliggende først i Vejgaard med kort afstand til Aalborgs nye havnefront, kort afstand til gode indkøbmuligheder ved Vejgaard Bymidte og lige ved det attraktive Ø-gadekvarter med Østre Anlæg som det grønne samlingspunkt. Ejendommen er ligeledes beliggende i cykelafstand til Universitetet.
 
Erhvervslejemålet i kælderenplan er udlejet til lagerformål, mens ca. 60 m² er indrettet med boligstandard. Lejemålet er ikke godkendt til beboelse. Lejemålet st. th har desuden adgang til ca. 30 m² kælderen.
Boliglejemålene består af 6 stk. 2 - værelses lejligheder på 56 m². Disse seks lejemål har alle stort lyst køkken samt eget bad og toilet mens de to lejemål på 3 sal er på 46 m². Lejemålene i tagetagen har eget lyst køkken og adgang til fælles bad og toilet på etagen. Der forefindes plan for etablering af egne bad og toiletforhold for lejemålene i tagetagen.

    Har du spørgsmål?
    Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud