Gugvej 186 A-B, 9210 Aalborg SØ

Aalborg SØ, Gugvej

Gugvej 186A,

Gugvej 186A, 9210 Aalborg SØ

Gugvej 186A, 9210 Aalborg SØ

Bolig - og forretningsejendom midt i Gug
Ejendommen: retningsejendom midt i GugAttraktivt beliggende ejendom i Gug - på forretningsstrøget, hvor der er både supermarkeder og mange specialbutikker. Ejendommen består af 2 butikslokaler samt underetage med klinik og en køreskole. Overetagen består af 2 boliglejemål. Der foruden er der et mindre hus beliggende tilbagetrukket fra vejen. I alt 4 erhvervslejemål og 3 boliglejemål. Der er fine parkeringsmuligheder i området og mange forbipasserende, hvorfor erhvervslokalerne er særdeles attraktive. Ejendommen fremtræder i fin stand med pudsede facader og nyere tag. Ejendommen er desuden ekstraisoleret i taget samt hulmursisoleret.
Lejemålene: Forretningslokalerne mod Gugvej består af en frisørsalon og af en frokostrestaurant. I underetagen er der en skønhedsklinik og en køreskole. Der er opsat gavlreklamer på begge endegavle i forhuset.
I overetagen af forhuset er der 2 boliglejemål, hvor den ene er flot istandsat og indrettet som delelejlighed. Lejemålet er på ca. 76 m². Det andet lejemål er på ca. 66 m² og fremtræder i god stand. Lejemålet vurderes til at indeholde nogen lejereserve. Huset i baghaven er i 2 plan og på 107 m². Huset er flot istandsat og særdeles attraktivt tilbagetrukket fra vejen. Her er nyere køkken og bad og 3 værelser.

    Har du spørgsmål?
    Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud