Centralt beliggende investeringsejendom i vækstbyen Rønde

Rønde, Hovedgaden

Hovedgaden 40,

Hovedgaden 40, 8410 Rønde

Hovedgaden 40, 8410 Rønde

Ejendommen er beliggende i Rønde, en by på det sydlige Djursland med mere end 3.000 indbyggere og for hele sognet, over 5.000 inbyggere, kun 30 kilometer nordøst for Aarhus og knap 32 kilometer sydvest for Grenaa.
Rønde er en handelsby med specialforretninger, gode supermarkeder og restauranter, hvilket til dels skyldes, at Rønde er "åbningen til Mols", hvor mange fra Østjylland handler, ikke mindst de der har sommerhus i Nationalparken.
Byen har trods sin størrelse, folkeskole, privatskole, Gymnasium og højskole og derved attraktiv for mange familier, der er på udkig efter et sted for børn har mange muligheder.
Opført i 1957 og væsentlig ombygget fra posthus til klink i 2013. Fremstår i røde teglsten og tagindækning i tagpap. Ejendommen har et lejebærende areal på 621 kvm. jf. lejekontrakten fordelt med 394 kvm. i stueetagen og 227 kvm. i kælderplan. Desuden forefindes mindre bygning/skur bag ejendommen.
Som nævnt ovenfor, inderholder ejendommen et lejebærende areal på 621 kvm. og anvendes idag som klinik for fysioterapeut og indeholder i stueplan, 5 flotte og gode behandlingsrum, gymnastiksal, fitnessrum, handicaptoilet, personalrum samt flot reception.
I kælder forefindes gode omklædningsforhold og toiletter, kontorlokaler, teknikrum samt 3 gode behandlingsrum/opbevaringsrum.
Ejendommen har en rigtig god indretning og fleksibilitet der gør, at der altid vil være mange alternative anvendelsesmuligheder - både som nuværende anvendelse og som eksempelvis kontorvirksomhed.
Derudover bør nævnes et stort aktiv i form af ca. 20 parkeringspladser, der efterhånden er en mangelvare i en af de mest voksende byer på Djursland

    Har du spørgsmål?
  • Jan Kirkebæk

  • Indehaver – Aarhus afd., Ejendomsmægler, MDE, DiplomValuar
  • Telefon: 86 19 80 80
  • Mobil: 20 40 30 06
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud