- Under salg -

10 velholdte lejemål centralt i Malling

Malling, Stationspladsen 5A-L

Stationspladsen 5A-L,

Stationspladsen 5A-L , 8340 Malling

Stationspladsen 5A-L , 8340 Malling

- 10 VELHOLDTE LEJEMÅL CENTRALT I MALLING -
De tre ejerlejligheder i to plan blev nyopført i 2015 og fremstår fortsat rigtigt flotte. Hver lejlighed har både terrasse og altan samt adgang til skur , fællesareal samt parkering.
Den historiske stationsbygning midt i Malling blev i 2011 ombygget til den flotte ejendom vi ser i dag. Ejendommen blev gennemgribende ombygget og moderniseret, og indeholder i dag 4 attraktive ehvervslejemål og 3 flotte lejligheder på 1.sal.
Den centrale beliggenhed tæt på letbanen, Malling Kro, indkøb mv. gør lejemålene eftertragtede for potentielle lejere og overtages derfor ugså fuldt udlejet.
Ejerlejligehderne har en gennemtænkt indrretning med et lækkert køkken-alrum / stue i stueetagen, og en 1. sal, hvor du finder 2 værelser og et dejligt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Fra stuen er der udgang til gårdhåven og på 1. sal er der udgang til altan.
1. salen på stationsbygningen er indrettet med tre lejligheder. Lejlighederne har alle pæne køkkener og bad fra indretningen i 2011. Lejlighederne har vaskemaskine og tørretumbler og udgang til dejlig stor altan.
De 4 moderne erhvervslejemål er indrettet til apotek, frisørsalon, skønhedsklinik og pizzaria. Flere lejere har ligget på samme beliggenhed i rigtigt mange år og er kendte og benyttede aktører i lokalsamfundet, hvilket ikke mindst skyldes den centrale beliggenhed.

    Har du spørgsmål?
  • Jan Kirkebæk

  • Indehaver – Aarhus afd., Ejendomsmægler, MDE, DiplomValuar
  • Telefon: 86 19 80 80
  • Mobil: 20 40 30 06
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud