Salg af ejendomsselskaber

Handel med ejendomme gennem selskaber giver ofte både køber og sælger fordele i forhold til en traditionel kontanthandel.

Vi har gennem de sidste 4 år formidlet salg af 13 ejendomsselskaber, og fælles for alle handler er, at selskabskonstruktionen har gjort handlerne særdeles fordelagtige for begge parter.

Såfremt ejendommene ligger i et selskab, som ikke driver anden aktivitet end selve ejendomsdriften, er det forholdsvist enkelt at handle anparterne eller aktierne i selskabet frem for at købe ejendommene på kontantvilkår.

Køber kan bl.a. drage fordele af den udskudte skat, der ligger i selskabet, som videreføres og dermed ikke kommer til betaling over for Skat. Endvidere sparer begge parter tinglysningsomkostninger, som i en ordinær handel deles mellem parterne.

Fordelene for køber betyder, at sælgerne kan optimere handelspriserne på ejendommene og dermed opnå et større provenu end ved en kontanthandel. Det er derfor værd at overveje denne salgsstrategi, hvis du står over for at sælge dine ejendomme

THORKILD KRISTENSEN ERHVERV

HVAD ER DIN EJENDOM VÆRD?

Vi er din uafhængige erhvervsmægler med speciale i salg af ejendomsselskaber.

Kend værdien af din ejendom – den kan være guld værd!

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af din ejendom. Vi tilbyder den bedste markedsindsigt og den skarpeste prisanalyse – og det indenfor 24 timer!

DET HANDLER OM RISIKOSPREDNING OG SALGSSTRATEGI

Både køber og sælger drager mange fordele ved salg af ejendomme gennem selskaber. Kontakt os og få uafhængig rådgivning om den salgsstrategi, der passer bedst til din investorprofil.

Har du spørgsmål?

Jan Kirkebæk
Indehaver – Aarhus afd., Ejendomsmægler, MDE, DiplomValuar
Telefon: 86 19 80 80
DET BEDSTE VALG