BLIV MEDLEM AF MARKEDET MEST KOMPETENTE KØBERKARTOTEK

80% af vores handler sker uden forudgående annoncering - tilmeld dig vores køberkartotek og hold dig fuldstændig opdateret på gode investeringsejendomme! Derigennem får du ganske uforpligtende besked fra os, når en erhvervsejendom, der passer til dine investorbehov kommer på markedet.

Tilmeld dig og få fordel af Thorkild Kristensens unikke køberkartotek:

  • Skræddersyet ejendomshandel til hver enkelt kunde
  • Match mellem sælger og køber
  • Formidling uden annoncering
  • Diskret kontakt mellem sælger og køber
  • Langtrækkende samarbejde, der ofte giver nye muligheder

Tilmeld køberkartotek

Ved din oprettelse i vores køberkartotek kender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. køb og salg af ejendomme.

Hos os er du ikke bare et navn

Hos Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen bruger vi megen energi på at holde vores køberkartotek helt ajour. Det kræver en hyppig kontakt til køberne, men til gengæld oplever parterne et perfekt match og en problemfri handel, hvor både køber og sælgers forventninger på forhånd er afstemt.

Hver sag behandles individuelt fra gang til gang. En ejendom sælger ikke sig selv og en sag skal derfor forklares over for kunderne, da ejendommen handler om meget mere end blot en pris. Langt det største salgsarbejde foregår før eller uden annoncering, da mange sælgere ønsker en diskret formidling.

Vi kontakter ALLE købere, der matcher en udbudt ejendom inden den annonceres. Så gå ikke glip af en god investeringsejendom - tilmeld dig vores køberkartotek!