Vi sælger Jylland

Igennem 30 år har Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen haft fokus på investeringsejendomme i Jylland, og vi har gjort denne del af erhvervsmarkedet til vores speciale.

Grundet vores fokus på investeringsmarkedet sammenholdt med, at vi geografisk ikke er begrænset til en by gør, at vi er Jyllands største ejendomsmæglerfirma for salg af investeringsejendomme. Hos os vil du opleve det største udvalg.

Gennem årene har vi derfor opbygget et stort lokalt netværk og et unikt køberkartotek, som betyder, at vi ofte løser opgaverne uden brug af annoncer og markedsføring.

Vi tilbyder dig Jyllands bedste markedsindsigt, skarpeste prisanalyse og et unikt kartotek over interesserede sælger og køber. Kontakt os og få markedets mest kompetente salgsvurdering – gratis og inden for 24 timer

- THORKILD KRISTENSEN ERHVERV -

Hos os får du markedets skarpeste salgsvurdering

Kend værdien af din ejendom. Det giver kvalitet til dine overvejelser!
Kontakt os og få en uforpligtende salgsvurdering. Vi tilbyder dig den bedste markedsindsigt og den skarpeste prisanalyse – og det indenfor 24 timer!

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Vi er markedspladsen

Ud fra devisen ”hvor sælgere er, kommer købere til” er vi kendt for at være markedspladsen for køb og salg af investeringsejendomme i hele Jylland.

Og det vil være os en fornøjelse at byde dig velkommen i vores afdelinger.

Vi er altid på jagt efter nye investeringsejendomme til vores mange kunder

Vi søger investeringsejendomme i alle størrelser og prisklasser.  
Gennem vores unikke køberkartotek kan din ejendom være solgt imorgen - fortroligt!

Har du spørgsmål?

Peter Fredberg
Indehaver - Erhvervsrådgiver, HD (A)
Telefon: 96 31 60 92
DET BEDSTE VALG